آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,062
تعداد مشاهده مقاله95,468,500
تعداد دریافت فایل اصل مقاله32,700,738
کریمی, نفیسه, پوراحمد, رضوان, طاهری, سلمان, عیوض زاده, اورنگ. (1401). بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 249-263. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70916.1059
نفیسه کریمی; رضوان پوراحمد; سلمان طاهری; اورنگ عیوض زاده. "بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1401, 249-263. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70916.1059
کریمی, نفیسه, پوراحمد, رضوان, طاهری, سلمان, عیوض زاده, اورنگ. (1401). 'بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 249-263. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70916.1059
کریمی, نفیسه, پوراحمد, رضوان, طاهری, سلمان, عیوض زاده, اورنگ. بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(2): 249-263. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70916.1059


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب