آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,147
تعداد مقالات22,186
تعداد مشاهده مقاله97,680,110
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,267,153
نادری, آرمان, زرین قلمی, سهیلا. (1401). اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064
آرمان نادری; سهیلا زرین قلمی. "اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 5, 1401, 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064
نادری, آرمان, زرین قلمی, سهیلا. (1401). 'اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), pp. 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064
نادری, آرمان, زرین قلمی, سهیلا. اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(5): 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب