آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,165
تعداد مقالات22,596
تعداد مشاهده مقاله119,242,869
تعداد دریافت فایل اصل مقاله52,063,938
غفوری, مهشید, رضوی, فرهنگ, ارغوانی, مسعود, عابدی قشلاقی, ابراهیم. (1401). بهبود خصوصیات پس‌از‌برداشت میوه کیوی رقم ’هایوارد‘ با کاربرد قبل‌‌از‌‌برداشت جلبک قهوه‌ای (Ascophyllum nodosum). سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(4), 885-901. doi: 10.22067/jhs.2022.73178.1100
مهشید غفوری; فرهنگ رضوی; مسعود ارغوانی; ابراهیم عابدی قشلاقی. "بهبود خصوصیات پس‌از‌برداشت میوه کیوی رقم ’هایوارد‘ با کاربرد قبل‌‌از‌‌برداشت جلبک قهوه‌ای (Ascophyllum nodosum)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 4, 1401, 885-901. doi: 10.22067/jhs.2022.73178.1100
غفوری, مهشید, رضوی, فرهنگ, ارغوانی, مسعود, عابدی قشلاقی, ابراهیم. (1401). 'بهبود خصوصیات پس‌از‌برداشت میوه کیوی رقم ’هایوارد‘ با کاربرد قبل‌‌از‌‌برداشت جلبک قهوه‌ای (Ascophyllum nodosum)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(4), pp. 885-901. doi: 10.22067/jhs.2022.73178.1100
غفوری, مهشید, رضوی, فرهنگ, ارغوانی, مسعود, عابدی قشلاقی, ابراهیم. بهبود خصوصیات پس‌از‌برداشت میوه کیوی رقم ’هایوارد‘ با کاربرد قبل‌‌از‌‌برداشت جلبک قهوه‌ای (Ascophyllum nodosum). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 36(4): 885-901. doi: 10.22067/jhs.2022.73178.1100


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب