آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,163
تعداد مقالات22,343
تعداد مشاهده مقاله99,884,551
تعداد دریافت فایل اصل مقاله40,866,454
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, چمنی, اسماعیل, قویدل, اکبر. (1401). اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(4), 843-855. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076
معصومه جعفری; علی اکبر شکوهیان; اسماعیل چمنی; اکبر قویدل. "اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 4, 1401, 843-855. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, چمنی, اسماعیل, قویدل, اکبر. (1401). 'اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(4), pp. 843-855. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, چمنی, اسماعیل, قویدل, اکبر. اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 36(4): 843-855. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب