آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,165
تعداد مقالات22,577
تعداد مشاهده مقاله116,917,008
تعداد دریافت فایل اصل مقاله51,980,996
منصوری یاراحمدی, امیر, رجایی, پیمان, موحد, سارا. (1402). استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 247-258. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72465.1096
امیر منصوری یاراحمدی; پیمان رجایی; سارا موحد. "استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1402, 247-258. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72465.1096
منصوری یاراحمدی, امیر, رجایی, پیمان, موحد, سارا. (1402). 'استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 247-258. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72465.1096
منصوری یاراحمدی, امیر, رجایی, پیمان, موحد, سارا. استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(2): 247-258. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72465.1096


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب