آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,050
تعداد مشاهده مقاله94,845,496
تعداد دریافت فایل اصل مقاله31,136,899
منصوری یاراحمدی, امیر, رجایی, پیمان, موحد, سارا. (1402). استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 247-258. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72465.1096
امیر منصوری یاراحمدی; پیمان رجایی; سارا موحد. "استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1402, 247-258. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72465.1096
منصوری یاراحمدی, امیر, رجایی, پیمان, موحد, سارا. (1402). 'استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 247-258. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72465.1096
منصوری یاراحمدی, امیر, رجایی, پیمان, موحد, سارا. استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(2): 247-258. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72465.1096


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب