آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,065
تعداد مقالات21,365
تعداد مشاهده مقاله50,971,609
تعداد دریافت فایل اصل مقاله22,322,431
منصوری یاراحمدی, امیر, رجایی, پیمان, موحد, سارا. (1402). استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 247-258. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72465.1096
امیر منصوری یاراحمدی; پیمان رجایی; سارا موحد. "استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1402, 247-258. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72465.1096
منصوری یاراحمدی, امیر, رجایی, پیمان, موحد, سارا. (1402). 'استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 247-258. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72465.1096
منصوری یاراحمدی, امیر, رجایی, پیمان, موحد, سارا. استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(2): 247-258. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72465.1096


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب