آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,051
تعداد مشاهده مقاله94,896,483
تعداد دریافت فایل اصل مقاله31,325,577
قورچ بیگی, فائزه, رحمن, علیرضا, حسینمردی, فاطمه. (1401). استفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنی‌سازی سس مایونز کم‌چرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(4), 498-513. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68966.1022
فائزه قورچ بیگی; علیرضا رحمن; فاطمه حسینمردی. "استفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنی‌سازی سس مایونز کم‌چرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 4, 1401, 498-513. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68966.1022
قورچ بیگی, فائزه, رحمن, علیرضا, حسینمردی, فاطمه. (1401). 'استفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنی‌سازی سس مایونز کم‌چرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(4), pp. 498-513. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68966.1022
قورچ بیگی, فائزه, رحمن, علیرضا, حسینمردی, فاطمه. استفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنی‌سازی سس مایونز کم‌چرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(4): 498-513. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68966.1022


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب