آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,157
تعداد مقالات22,288
تعداد مشاهده مقاله98,739,856
تعداد دریافت فایل اصل مقاله38,044,785
صدری صائین, زهرا, خانی, محمدرضا, فدائی نوغانی, وجیهه. (1401). اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), 751-763. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74270.1124
زهرا صدری صائین; محمدرضا خانی; وجیهه فدائی نوغانی. "اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 5, 1401, 751-763. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74270.1124
صدری صائین, زهرا, خانی, محمدرضا, فدائی نوغانی, وجیهه. (1401). 'اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), pp. 751-763. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74270.1124
صدری صائین, زهرا, خانی, محمدرضا, فدائی نوغانی, وجیهه. اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(5): 751-763. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74270.1124


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب