آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,150
تعداد مقالات22,432
تعداد مشاهده مقاله101,892,136
تعداد دریافت فایل اصل مقاله44,376,130
عطایی نوکابادی, فریبا, نهچیری, نرگس, کرامت, جواد, مومنی شهرکی, منوچهر. (1401). بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 195-202. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0
فریبا عطایی نوکابادی; نرگس نهچیری; جواد کرامت; منوچهر مومنی شهرکی. "بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1401, 195-202. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0
عطایی نوکابادی, فریبا, نهچیری, نرگس, کرامت, جواد, مومنی شهرکی, منوچهر. (1401). 'بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 195-202. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0
عطایی نوکابادی, فریبا, نهچیری, نرگس, کرامت, جواد, مومنی شهرکی, منوچهر. بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(2): 195-202. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب