آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,147
تعداد مقالات22,185
تعداد مشاهده مقاله97,619,192
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,223,784
حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی. (1402). بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157
فریبا حدیدی; علی گنجلو; محمد هادی فکور. "بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1402, 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157
حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی. (1402). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157
حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی. بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(1): 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب