آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,134
تعداد مقالات22,047
تعداد مشاهده مقاله94,681,136
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,543,627
حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی. (1402). بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157
فریبا حدیدی; علی گنجلو; محمد هادی فکور. "بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1402, 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157
حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی. (1402). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157
حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی. بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(1): 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب