آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,166
تعداد مقالات22,586
تعداد مشاهده مقاله118,027,740
تعداد دریافت فایل اصل مقاله52,012,744
مدیری دوم, آتنا, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا, حکیم زاده, وحید. (1401). تولید سس مایونز با چربی کاهش‌یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), 369-380. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227
آتنا مدیری دوم; اکرم آریان فر; سارا ناجی طبسی; وحید حکیم زاده. "تولید سس مایونز با چربی کاهش‌یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 4, 1401, 369-380. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227
مدیری دوم, آتنا, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا, حکیم زاده, وحید. (1401). 'تولید سس مایونز با چربی کاهش‌یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), pp. 369-380. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227
مدیری دوم, آتنا, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا, حکیم زاده, وحید. تولید سس مایونز با چربی کاهش‌یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 20(4): 369-380. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب