آمار

تعداد نشریات54
تعداد شماره‌ها2,134
تعداد مقالات22,036
تعداد مشاهده مقاله94,599,240
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,311,926
مدیری دوم, آتنا, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا, حکیم زاده, وحید. (1401). تولید سس مایونز با چربی کاهش‌یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), 369-380. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227
آتنا مدیری دوم; اکرم آریان فر; سارا ناجی طبسی; وحید حکیم زاده. "تولید سس مایونز با چربی کاهش‌یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 4, 1401, 369-380. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227
مدیری دوم, آتنا, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا, حکیم زاده, وحید. (1401). 'تولید سس مایونز با چربی کاهش‌یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), pp. 369-380. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227
مدیری دوم, آتنا, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا, حکیم زاده, وحید. تولید سس مایونز با چربی کاهش‌یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 20(4): 369-380. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب