آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,051
تعداد مشاهده مقاله94,909,557
تعداد دریافت فایل اصل مقاله31,369,632
مرادنیا, مهتاب, آریان فر, اکرم, محمدی ثانی, علی, شیخ الاسلامی, زهرا. (1404). بهبود خواص تغذیه‌ای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین‌زدایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 1-12. doi: 10.22067/ifstrj.2023.78044.1195
مهتاب مرادنیا; اکرم آریان فر; علی محمدی ثانی; زهرا شیخ الاسلامی. "بهبود خواص تغذیه‌ای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین‌زدایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1404, 1-12. doi: 10.22067/ifstrj.2023.78044.1195
مرادنیا, مهتاب, آریان فر, اکرم, محمدی ثانی, علی, شیخ الاسلامی, زهرا. (1404). 'بهبود خواص تغذیه‌ای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین‌زدایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 1-12. doi: 10.22067/ifstrj.2023.78044.1195
مرادنیا, مهتاب, آریان فر, اکرم, محمدی ثانی, علی, شیخ الاسلامی, زهرا. بهبود خواص تغذیه‌ای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین‌زدایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 21(1): 1-12. doi: 10.22067/ifstrj.2023.78044.1195


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب