آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,164
تعداد مقالات22,350
تعداد مشاهده مقاله100,157,538
تعداد دریافت فایل اصل مقاله41,196,080
صفری, احسان, برزگر, حسن, جوینده, حسین, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1402). شناسایی گروه‌های عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک‌های کلرامفنیکل و آمفوتریسین B. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 79-93. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74583.1132
احسان صفری; حسن برزگر; حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد. "شناسایی گروه‌های عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک‌های کلرامفنیکل و آمفوتریسین B". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1402, 79-93. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74583.1132
صفری, احسان, برزگر, حسن, جوینده, حسین, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1402). 'شناسایی گروه‌های عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک‌های کلرامفنیکل و آمفوتریسین B', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 79-93. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74583.1132
صفری, احسان, برزگر, حسن, جوینده, حسین, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. شناسایی گروه‌های عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک‌های کلرامفنیکل و آمفوتریسین B. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(1): 79-93. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74583.1132


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب