آمار

تعداد نشریات54
تعداد شماره‌ها2,134
تعداد مقالات22,036
تعداد مشاهده مقاله94,613,133
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,358,316
مرادی, یزدان, قائنی, منصوره, حدائق, هاله. (1402). مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), 153-164. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80461.1232
یزدان مرادی; منصوره قائنی; هاله حدائق. "مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 1, 1402, 153-164. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80461.1232
مرادی, یزدان, قائنی, منصوره, حدائق, هاله. (1402). 'مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), pp. 153-164. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80461.1232
مرادی, یزدان, قائنی, منصوره, حدائق, هاله. مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 20(1): 153-164. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80461.1232


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب