آمار

تعداد نشریات53
تعداد شماره‌ها2,130
تعداد مقالات22,019
تعداد مشاهده مقاله94,402,639
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,829,202
غلامحسین پور, علی اکبر, کریمی داویجانی, علی, کرمی, مصطفی. (1403). بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 249-266. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81663.1244
علی اکبر غلامحسین پور; علی کریمی داویجانی; مصطفی کرمی. "بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1403, 249-266. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81663.1244
غلامحسین پور, علی اکبر, کریمی داویجانی, علی, کرمی, مصطفی. (1403). 'بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 249-266. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81663.1244
غلامحسین پور, علی اکبر, کریمی داویجانی, علی, کرمی, مصطفی. بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(2): 249-266. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81663.1244


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب