آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,150
تعداد مقالات22,425
تعداد مشاهده مقاله101,822,791
تعداد دریافت فایل اصل مقاله44,205,519
دهقان, زهرا, میلانی, الناز, هاشمی, ندا. (1402). تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), 395-407. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
زهرا دهقان; الناز میلانی; ندا هاشمی. "تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 4, 1402, 395-407. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
دهقان, زهرا, میلانی, الناز, هاشمی, ندا. (1402). 'تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), pp. 395-407. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
دهقان, زهرا, میلانی, الناز, هاشمی, ندا. تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 20(4): 395-407. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب