آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,062
تعداد مشاهده مقاله95,446,317
تعداد دریافت فایل اصل مقاله32,653,765
دهقان, زهرا, میلانی, الناز, هاشمی, ندا. (1402). تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), 395-407. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
زهرا دهقان; الناز میلانی; ندا هاشمی. "تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 4, 1402, 395-407. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
دهقان, زهرا, میلانی, الناز, هاشمی, ندا. (1402). 'تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), pp. 395-407. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
دهقان, زهرا, میلانی, الناز, هاشمی, ندا. تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 20(4): 395-407. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب