آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,150
تعداد مقالات22,203
تعداد مشاهده مقاله97,842,849
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,406,795
قربان پور, فاطمه, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن. (1403). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(5), 517-531. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
فاطمه قربان پور; وحید حکیم زاده; حسن رشیدی. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 5, 1403, 517-531. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
قربان پور, فاطمه, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن. (1403). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(5), pp. 517-531. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
قربان پور, فاطمه, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(5): 517-531. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب