آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,064
تعداد مقالات21,365
تعداد مشاهده مقاله50,966,722
تعداد دریافت فایل اصل مقاله22,318,290
قربان پور, فاطمه, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن. (1403). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(5), 517-531. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
فاطمه قربان پور; وحید حکیم زاده; حسن رشیدی. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 5, 1403, 517-531. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
قربان پور, فاطمه, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن. (1403). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(5), pp. 517-531. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
قربان پور, فاطمه, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(5): 517-531. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب