آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,147
تعداد مقالات22,185
تعداد مشاهده مقاله97,619,227
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,223,806
شخص امام پور, سیده وجیهه, گلیان, ابوالقاسم, زرقی, حیدر, حسابی نامقی, علیرضا. (1403). تأثیر دمای کاندیشنینگ بر کیفیت فیزیکی پلت، انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی جیره جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), 475-486. doi: 10.22067/ijasr.2023.84863.1176
سیده وجیهه شخص امام پور; ابوالقاسم گلیان; حیدر زرقی; علیرضا حسابی نامقی. "تأثیر دمای کاندیشنینگ بر کیفیت فیزیکی پلت، انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی جیره جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 4, 1403, 475-486. doi: 10.22067/ijasr.2023.84863.1176
شخص امام پور, سیده وجیهه, گلیان, ابوالقاسم, زرقی, حیدر, حسابی نامقی, علیرضا. (1403). 'تأثیر دمای کاندیشنینگ بر کیفیت فیزیکی پلت، انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی جیره جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), pp. 475-486. doi: 10.22067/ijasr.2023.84863.1176
شخص امام پور, سیده وجیهه, گلیان, ابوالقاسم, زرقی, حیدر, حسابی نامقی, علیرضا. تأثیر دمای کاندیشنینگ بر کیفیت فیزیکی پلت، انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی جیره جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 16(4): 475-486. doi: 10.22067/ijasr.2023.84863.1176


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب