آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,091
تعداد مشاهده مقاله95,648,219
تعداد دریافت فایل اصل مقاله33,189,685
حسین الحسن, فائزه, مظاهری طهرانی, مصطفی, وریدی, مهدی. (1402). بهینه‌سازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(6), 177-195. doi: 10.22067/ifstrj.2023.85375.1294
فائزه حسین الحسن; مصطفی مظاهری طهرانی; مهدی وریدی. "بهینه‌سازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 6, 1402, 177-195. doi: 10.22067/ifstrj.2023.85375.1294
حسین الحسن, فائزه, مظاهری طهرانی, مصطفی, وریدی, مهدی. (1402). 'بهینه‌سازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(6), pp. 177-195. doi: 10.22067/ifstrj.2023.85375.1294
حسین الحسن, فائزه, مظاهری طهرانی, مصطفی, وریدی, مهدی. بهینه‌سازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(6): 177-195. doi: 10.22067/ifstrj.2023.85375.1294


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب