آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,150
تعداد مقالات22,425
تعداد مشاهده مقاله101,823,136
تعداد دریافت فایل اصل مقاله44,206,513
آتشگاهی, شادی, مویدی, علی, صادقی ماهونک, علیرضا, شهیری طبرستانی, هدی, صادقی, علیرضا. (1403). افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدانی و محتوای ترکیبات زیست‌فعال در آب‌پنیر سویا تخمیر شده با Lactiplantibacillus plantarum و Weissella confusa. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(3), 65-79. doi: 10.22067/ifstrj.2024.87477.1325
شادی آتشگاهی; علی مویدی; علیرضا صادقی ماهونک; هدی شهیری طبرستانی; علیرضا صادقی. "افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدانی و محتوای ترکیبات زیست‌فعال در آب‌پنیر سویا تخمیر شده با Lactiplantibacillus plantarum و Weissella confusa". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 3, 1403, 65-79. doi: 10.22067/ifstrj.2024.87477.1325
آتشگاهی, شادی, مویدی, علی, صادقی ماهونک, علیرضا, شهیری طبرستانی, هدی, صادقی, علیرضا. (1403). 'افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدانی و محتوای ترکیبات زیست‌فعال در آب‌پنیر سویا تخمیر شده با Lactiplantibacillus plantarum و Weissella confusa', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(3), pp. 65-79. doi: 10.22067/ifstrj.2024.87477.1325
آتشگاهی, شادی, مویدی, علی, صادقی ماهونک, علیرضا, شهیری طبرستانی, هدی, صادقی, علیرضا. افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدانی و محتوای ترکیبات زیست‌فعال در آب‌پنیر سویا تخمیر شده با Lactiplantibacillus plantarum و Weissella confusa. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(3): 65-79. doi: 10.22067/ifstrj.2024.87477.1325


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب