آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,117
تعداد مقالات21,937
تعداد مشاهده مقاله93,860,925
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,260,585
تقی زاده, ابراهیم, علیزاده خالد آباد, محمد, حسن زاده, حامد. (1402). تولید فیلم هوشمند کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی: بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ساختاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), 417-431. doi: 10.22067/ifstrj.2024.84940.1289
ابراهیم تقی زاده; محمد علیزاده خالد آباد; حامد حسن زاده. "تولید فیلم هوشمند کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی: بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ساختاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 4, 1402, 417-431. doi: 10.22067/ifstrj.2024.84940.1289
تقی زاده, ابراهیم, علیزاده خالد آباد, محمد, حسن زاده, حامد. (1402). 'تولید فیلم هوشمند کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی: بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ساختاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), pp. 417-431. doi: 10.22067/ifstrj.2024.84940.1289
تقی زاده, ابراهیم, علیزاده خالد آباد, محمد, حسن زاده, حامد. تولید فیلم هوشمند کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی: بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ساختاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 20(4): 417-431. doi: 10.22067/ifstrj.2024.84940.1289


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب