آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,049
تعداد مشاهده مقاله94,832,909
تعداد دریافت فایل اصل مقاله31,098,697
عجمی, وحید, نعمتی, سید حسین. (1404). بررسی تأثیر غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک و اسید سیتریک روی برخی از ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی هندوانه (Citrullus lanatus) برش‌خورده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 39(1), 121-109. doi: 10.22067/jhs.2024.88902.1361
وحید عجمی; سید حسین نعمتی. "بررسی تأثیر غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک و اسید سیتریک روی برخی از ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی هندوانه (Citrullus lanatus) برش‌خورده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 39, 1, 1404, 121-109. doi: 10.22067/jhs.2024.88902.1361
عجمی, وحید, نعمتی, سید حسین. (1404). 'بررسی تأثیر غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک و اسید سیتریک روی برخی از ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی هندوانه (Citrullus lanatus) برش‌خورده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 39(1), pp. 121-109. doi: 10.22067/jhs.2024.88902.1361
عجمی, وحید, نعمتی, سید حسین. بررسی تأثیر غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک و اسید سیتریک روی برخی از ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی هندوانه (Citrullus lanatus) برش‌خورده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 39(1): 121-109. doi: 10.22067/jhs.2024.88902.1361


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب