آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,134
تعداد مقالات22,041
تعداد مشاهده مقاله94,621,754
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,383,282
راعی, پریسا, خمیری, مرتضی, صادقی ماهونک, علیرضا, مویدی, علی, کشیری, محبوبه. (1403). بهینه‌سازی عوامل مؤثر بر ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد با تخمیر توسط باسیلوس سابتیلیس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(5), 547-558. doi: 10.22067/ifstrj.2024.86575.1311
پریسا راعی; مرتضی خمیری; علیرضا صادقی ماهونک; علی مویدی; محبوبه کشیری. "بهینه‌سازی عوامل مؤثر بر ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد با تخمیر توسط باسیلوس سابتیلیس". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 5, 1403, 547-558. doi: 10.22067/ifstrj.2024.86575.1311
راعی, پریسا, خمیری, مرتضی, صادقی ماهونک, علیرضا, مویدی, علی, کشیری, محبوبه. (1403). 'بهینه‌سازی عوامل مؤثر بر ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد با تخمیر توسط باسیلوس سابتیلیس', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(5), pp. 547-558. doi: 10.22067/ifstrj.2024.86575.1311
راعی, پریسا, خمیری, مرتضی, صادقی ماهونک, علیرضا, مویدی, علی, کشیری, محبوبه. بهینه‌سازی عوامل مؤثر بر ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد با تخمیر توسط باسیلوس سابتیلیس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(5): 547-558. doi: 10.22067/ifstrj.2024.86575.1311


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب