آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,157
تعداد مقالات22,502
تعداد مشاهده مقاله104,821,085
تعداد دریافت فایل اصل مقاله50,413,525
گوهرپور, کیمیا, صالحی, فخرالدین, دارایی گرمه‌خانی, امیر. (1403). تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(6), 105-118. doi: 10.22067/ifstrj.2024.88550.1339
کیمیا گوهرپور; فخرالدین صالحی; امیر دارایی گرمه‌خانی. "تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 6, 1403, 105-118. doi: 10.22067/ifstrj.2024.88550.1339
گوهرپور, کیمیا, صالحی, فخرالدین, دارایی گرمه‌خانی, امیر. (1403). 'تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(6), pp. 105-118. doi: 10.22067/ifstrj.2024.88550.1339
گوهرپور, کیمیا, صالحی, فخرالدین, دارایی گرمه‌خانی, امیر. تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(6): 105-118. doi: 10.22067/ifstrj.2024.88550.1339


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب