آمار

تعداد نشریات53
تعداد شماره‌ها2,130
تعداد مقالات22,019
تعداد مشاهده مقاله94,402,772
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,829,646
گوهرپور, کیمیا, صالحی, فخرالدین, دارایی گرمه‌خانی, امیر. (1403). تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(6), 105-118. doi: 10.22067/ifstrj.2024.88550.1339
کیمیا گوهرپور; فخرالدین صالحی; امیر دارایی گرمه‌خانی. "تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 6, 1403, 105-118. doi: 10.22067/ifstrj.2024.88550.1339
گوهرپور, کیمیا, صالحی, فخرالدین, دارایی گرمه‌خانی, امیر. (1403). 'تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(6), pp. 105-118. doi: 10.22067/ifstrj.2024.88550.1339
گوهرپور, کیمیا, صالحی, فخرالدین, دارایی گرمه‌خانی, امیر. تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(6): 105-118. doi: 10.22067/ifstrj.2024.88550.1339


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب