آمار

تعداد نشریات53
تعداد شماره‌ها2,130
تعداد مقالات22,019
تعداد مشاهده مقاله94,388,985
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,795,503
فلاحپور سیچانی, فرناز, عباسی, هاجر. (1403). ررسی ترکیبات و خواص کیفی عصاره Paeonia officinalis استخراج شده به روش غوطه‌وری با اعمال امواج ماوراء‌صوت و مایکروویو: ارزیابی بالقوه عصاره به‌عنوان یک نگهدارنده در دسر پاناکوتا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(6), 119-136. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89000.1350
فرناز فلاحپور سیچانی; هاجر عباسی. "ررسی ترکیبات و خواص کیفی عصاره Paeonia officinalis استخراج شده به روش غوطه‌وری با اعمال امواج ماوراء‌صوت و مایکروویو: ارزیابی بالقوه عصاره به‌عنوان یک نگهدارنده در دسر پاناکوتا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 6, 1403, 119-136. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89000.1350
فلاحپور سیچانی, فرناز, عباسی, هاجر. (1403). 'ررسی ترکیبات و خواص کیفی عصاره Paeonia officinalis استخراج شده به روش غوطه‌وری با اعمال امواج ماوراء‌صوت و مایکروویو: ارزیابی بالقوه عصاره به‌عنوان یک نگهدارنده در دسر پاناکوتا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(6), pp. 119-136. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89000.1350
فلاحپور سیچانی, فرناز, عباسی, هاجر. ررسی ترکیبات و خواص کیفی عصاره Paeonia officinalis استخراج شده به روش غوطه‌وری با اعمال امواج ماوراء‌صوت و مایکروویو: ارزیابی بالقوه عصاره به‌عنوان یک نگهدارنده در دسر پاناکوتا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(6): 119-136. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89000.1350


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب