آمار

تعداد نشریات54
تعداد شماره‌ها2,134
تعداد مقالات22,036
تعداد مشاهده مقاله94,600,767
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,322,552
صالحی, فخرالدین, تشکری, مریم, ثمری, کیمیا. (1404). بررسی اثر اسیدهای آلی (آسکوربیک، سیتریک، مالیک و تارتاریک) در غلظت‌های مختلف بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 165-178. doi: 10.22067/ifstrj.2025.88385.1337
فخرالدین صالحی; مریم تشکری; کیمیا ثمری. "بررسی اثر اسیدهای آلی (آسکوربیک، سیتریک، مالیک و تارتاریک) در غلظت‌های مختلف بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1404, 165-178. doi: 10.22067/ifstrj.2025.88385.1337
صالحی, فخرالدین, تشکری, مریم, ثمری, کیمیا. (1404). 'بررسی اثر اسیدهای آلی (آسکوربیک، سیتریک، مالیک و تارتاریک) در غلظت‌های مختلف بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 165-178. doi: 10.22067/ifstrj.2025.88385.1337
صالحی, فخرالدین, تشکری, مریم, ثمری, کیمیا. بررسی اثر اسیدهای آلی (آسکوربیک، سیتریک، مالیک و تارتاریک) در غلظت‌های مختلف بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 21(2): 165-178. doi: 10.22067/ifstrj.2025.88385.1337


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب