آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,165
تعداد مقالات22,577
تعداد مشاهده مقاله117,307,643
تعداد دریافت فایل اصل مقاله51,992,977
داوطلب, مریم, ناجی طبسی, سارا, شهیدی نوقابی, مصطفی. (1404). بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 179-198. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89650.1361
مریم داوطلب; سارا ناجی طبسی; مصطفی شهیدی نوقابی. "بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1404, 179-198. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89650.1361
داوطلب, مریم, ناجی طبسی, سارا, شهیدی نوقابی, مصطفی. (1404). 'بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 179-198. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89650.1361
داوطلب, مریم, ناجی طبسی, سارا, شهیدی نوقابی, مصطفی. بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 21(2): 179-198. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89650.1361


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب