آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,051
تعداد مشاهده مقاله94,927,243
تعداد دریافت فایل اصل مقاله31,409,816
داوطلب, مریم, ناجی طبسی, سارا, شهیدی, مصطفی. (1404). بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 179-198. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89650.1361
مریم داوطلب; سارا ناجی طبسی; مصطفی شهیدی. "بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1404, 179-198. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89650.1361
داوطلب, مریم, ناجی طبسی, سارا, شهیدی, مصطفی. (1404). 'بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 179-198. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89650.1361
داوطلب, مریم, ناجی طبسی, سارا, شهیدی, مصطفی. بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 21(2): 179-198. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89650.1361


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب