آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,156
تعداد مقالات22,277
تعداد مشاهده مقاله98,615,034
تعداد دریافت فایل اصل مقاله37,089,362
داوطلب, مریم, ناجی طبسی, سارا, شهیدی, مصطفی. (1404). بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 179-198. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89650.1361
مریم داوطلب; سارا ناجی طبسی; مصطفی شهیدی. "بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1404, 179-198. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89650.1361
داوطلب, مریم, ناجی طبسی, سارا, شهیدی, مصطفی. (1404). 'بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 179-198. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89650.1361
داوطلب, مریم, ناجی طبسی, سارا, شهیدی, مصطفی. بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 21(2): 179-198. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89650.1361


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب