آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,153
تعداد مقالات22,473
تعداد مشاهده مقاله103,457,381
تعداد دریافت فایل اصل مقاله49,335,287
سبزه‌میدانی, فاطمه, تقی زاده, مسعود, همتی حسن پور, محمدصالح. (1404). بررسی تأثیر صمغ ریشه گیاه سریش به‌عنوان جانشین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و رئولوژیکی بستنی کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 199-215. doi: 10.22067/ifstrj.2025.89668.1363
فاطمه سبزه‌میدانی; مسعود تقی زاده; محمدصالح همتی حسن پور. "بررسی تأثیر صمغ ریشه گیاه سریش به‌عنوان جانشین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و رئولوژیکی بستنی کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1404, 199-215. doi: 10.22067/ifstrj.2025.89668.1363
سبزه‌میدانی, فاطمه, تقی زاده, مسعود, همتی حسن پور, محمدصالح. (1404). 'بررسی تأثیر صمغ ریشه گیاه سریش به‌عنوان جانشین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و رئولوژیکی بستنی کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 199-215. doi: 10.22067/ifstrj.2025.89668.1363
سبزه‌میدانی, فاطمه, تقی زاده, مسعود, همتی حسن پور, محمدصالح. بررسی تأثیر صمغ ریشه گیاه سریش به‌عنوان جانشین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و رئولوژیکی بستنی کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 21(2): 199-215. doi: 10.22067/ifstrj.2025.89668.1363


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب