آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,157
تعداد مقالات22,501
تعداد مشاهده مقاله104,543,827
تعداد دریافت فایل اصل مقاله50,288,377
آمیغی, فاطمه, حیدری دلفارد, فاطمه, صادقی, عارفه. (1404). بررسی ویژگی‌های کیفی و تغییرات آنتی‌اکسیدانی قارچ دکمه‌ای پوشش داده شده با صمغ عربی، نشاسته و اسید آسکوربیک در طول نگهداری سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(5), 549-568. doi: 10.22067/ifstrj.2025.95873.1487
فاطمه آمیغی; فاطمه حیدری دلفارد; عارفه صادقی. "بررسی ویژگی‌های کیفی و تغییرات آنتی‌اکسیدانی قارچ دکمه‌ای پوشش داده شده با صمغ عربی، نشاسته و اسید آسکوربیک در طول نگهداری سرد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 5, 1404, 549-568. doi: 10.22067/ifstrj.2025.95873.1487
آمیغی, فاطمه, حیدری دلفارد, فاطمه, صادقی, عارفه. (1404). 'بررسی ویژگی‌های کیفی و تغییرات آنتی‌اکسیدانی قارچ دکمه‌ای پوشش داده شده با صمغ عربی، نشاسته و اسید آسکوربیک در طول نگهداری سرد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(5), pp. 549-568. doi: 10.22067/ifstrj.2025.95873.1487
آمیغی, فاطمه, حیدری دلفارد, فاطمه, صادقی, عارفه. بررسی ویژگی‌های کیفی و تغییرات آنتی‌اکسیدانی قارچ دکمه‌ای پوشش داده شده با صمغ عربی، نشاسته و اسید آسکوربیک در طول نگهداری سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 21(5): 549-568. doi: 10.22067/ifstrj.2025.95873.1487


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب