آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,157
تعداد مقالات22,501
تعداد مشاهده مقاله104,543,827
تعداد دریافت فایل اصل مقاله50,288,377
بیگی, سمیه, آرویی, حسین, عزیزی, مجید, ناصری, محبوبه. (1404). بهبود کیفیت و ماندگاری میوه گوجه‌فرنگی گیلاسی رقم آذر با استفاده از نانوامولسیون حاوی موسیلاژ اسفرزه (Plantago psyllium) و اسانس مرزنجوش (Origanum vulgar). سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/jhs.2025.95093.1454
سمیه بیگی; حسین آرویی; مجید عزیزی; محبوبه ناصری. "بهبود کیفیت و ماندگاری میوه گوجه‌فرنگی گیلاسی رقم آذر با استفاده از نانوامولسیون حاوی موسیلاژ اسفرزه (Plantago psyllium) و اسانس مرزنجوش (Origanum vulgar)". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1404, -. doi: 10.22067/jhs.2025.95093.1454
بیگی, سمیه, آرویی, حسین, عزیزی, مجید, ناصری, محبوبه. (1404). 'بهبود کیفیت و ماندگاری میوه گوجه‌فرنگی گیلاسی رقم آذر با استفاده از نانوامولسیون حاوی موسیلاژ اسفرزه (Plantago psyllium) و اسانس مرزنجوش (Origanum vulgar)', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/jhs.2025.95093.1454
بیگی, سمیه, آرویی, حسین, عزیزی, مجید, ناصری, محبوبه. بهبود کیفیت و ماندگاری میوه گوجه‌فرنگی گیلاسی رقم آذر با استفاده از نانوامولسیون حاوی موسیلاژ اسفرزه (Plantago psyllium) و اسانس مرزنجوش (Origanum vulgar). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; (): -. doi: 10.22067/jhs.2025.95093.1454


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب