آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,164
تعداد مقالات22,570
تعداد مشاهده مقاله113,057,571
تعداد دریافت فایل اصل مقاله51,815,710
یوگالاکاشمی, جایاسامراج, آدیی, ساموئل. (1404). ارزیابی کیفی و ویژگی‌های حسی کوکی‌های تهیه‌شده از آرد ارزن دم روباهی و پودر پوست پرتقال. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2025.94047.1447
جایاسامراج یوگالاکاشمی; ساموئل آدیی. "ارزیابی کیفی و ویژگی‌های حسی کوکی‌های تهیه‌شده از آرد ارزن دم روباهی و پودر پوست پرتقال". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1404, -. doi: 10.22067/ifstrj.2025.94047.1447
یوگالاکاشمی, جایاسامراج, آدیی, ساموئل. (1404). 'ارزیابی کیفی و ویژگی‌های حسی کوکی‌های تهیه‌شده از آرد ارزن دم روباهی و پودر پوست پرتقال', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2025.94047.1447
یوگالاکاشمی, جایاسامراج, آدیی, ساموئل. ارزیابی کیفی و ویژگی‌های حسی کوکی‌های تهیه‌شده از آرد ارزن دم روباهی و پودر پوست پرتقال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2025.94047.1447


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب