سایت دانشگاه فردوسی مشهد مجله پژوهش و برنامه ریزی روستایی

زهرا بنی اسد
33-38796829-051 داخلی 340
38796840-051
مشهد- میدان آزادی- پردیس دانشگاه فردوسی مشهد- دانشکده ادبیات و علوم انسانی- دفتر مجله پژوهش و برنامه‌ریزی روستایی.کد پستی: 9177948883

تاریخچه نشریه

مجله پژوهش و برنامه از سال 1391 با اخذ مجوز از کارگروه علوم انسانی کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور فعالیت خود را در زمینه‌ی انتشار دستاوردهای علمی در حوزه‌ی روستایی شروع کرده است.

حوزه و تخصص نشریه

ارائه‌ نظریه‌ها، روش‌ها و فنون در برنامه‌ریزی روستایی؛
نقش فناوری های جدید IT و ICT در برنامه‌ریزی روستایی؛
نقش فضاها و سکونتگاه‌های مجازی در توسعه‌ روستایی؛