سایت دانشگاه فردوسی مشهد پژوهش های علوم دامی ایران

دکتر رضا ولی زاده
ijasr@fum.ac
0511-8787430
خراسان رضوی- مشهد مقدس- میدان آزادی- پردیس دانشگاه فردوسی مشهد- دانشکده کشاورزی نشریات علمی- صندوق پستی 1163-91775- دبیر خانه نشریات علمی- نشریه پژوهش های علوم دامی ایران
احتراما" بدینوسیله به استحضار می‌رساند که سردبیران محترم نشریات دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد به منظور تشویق و ترغیب هر چه بیشتر استادان، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای نشر یافته‌های علمی ارزشمندشان اقدام به کاهش مبلغ دریافتی نمود. بنابر این از تاریخ 1 مهر 1391 برای هر مقاله‌ی پذیرفته شده مبلغ یک میلیون ریال برای ویراستاری فنی و ادبی، چاپ تصاویر رنگی و ارسال نسخه‌های اضافی مقاله (Reprint) دریافت و سپس در نوبت چاپ قرار خواهد گرفت. این دستورالعمل مشمول کلیه مقالاتی خواهد بود که از تاریخ مذکور به دبیرخانه نشریات دانشکده کشاورزی ارسال می‌گردد.

مقاله بایستی با فرمت نشریه در قالب Word و PDF به همراه صفحه مشخصات نویسندگان و فایل تعهد نامه به سایت نشریه ارسال شود. ارسال فرم تعهدنامه که در بخش نحوه نگارش قرار داده شده است ضروری بوده و مقاله بدون تعهدنامه در شورای هیات تحریریه مطرح نخواهدشد.

از نویسندگان محترم تقاضا می‌شود در صورت داشتن سوال از طریق پست الکترونیک ijasr@um.ac.ir با کارشناس نشریه مکاتبه نمایند.

دستورالعمل نگارش Extended Abstract

ارائه دهندگان محترم مقالات (اساتید، دانش پژوهان، دانشجویان و سایر محققین گرامی)

از این پس و بر اساس رویکرد جدید دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد و در راستای لزوم توجه به کیفیت مقالات دریافتی و همچنین اراده و اهتمام دست اندرکاران انتشار آن با هدف افزایش اعتبار و منزلت نشریات مختلف این دانشکده در نزد مجامع و مراجع علمی ملی و بین‌المللی و نظام‌های رتبه‌بندی و اعتبار سنجی رسمی، مقرر شده است که چکیده مبسوطی با فرمت ذیل تهیه و به همراه آخرین پیش نویس مقاله جهت بررسی و داوری ارسال گردد.

چکیده مبسوط انگلیسی باید به تفکیک دارای ساختار زیر باشد:

1.Title

2.Author

3. Affiliation

4. Key Word

5.Introduction

6.Materials and methods

7.Results

8.Discussion

9. Acknowledgements

10. References

این خلاصه باید حداقل 800 و حداکثر 1000 کلمه باشد.

موارد 2 و 3 در صفحه مشخصات فارسی مقاله و به صورت جداگانه در قسمت فایل های مکمل بارگذاری شود.

حوزه و تخصص نشریه

تغذیه نشخوارکنندگان تغذیه طیور ژنتیک و اصلاح دام فیزیولوژِی دام و طیور

هیات تحریریه

دانشگاه فردوسی مشهد استاد تغذیه نشخوارکنندگان دکتر رضا ولی زاده