سایت دانشگاه فردوسی مشهد پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران

فهرست مطالب

  • مقاله پژوهشی

  • اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب  PDF
    مسعود مظاهري نسب , محمدباقر حبيبي نجفي , سيدمحمدعلي رضوي
    بازدید: 369
    بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روش‌های نمک‌زنی و خشک کردن  PDF
    عادله سلیمانی , محمدجواد وریدی , علیرضا صادقی ماهونک , مهدی نصیری محلاتی
    بازدید: 279
    بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم‌چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design)  PDF
    نسرین فرجی , محمد علیزاده خالدآبادی , اصغر خسروشاهی اصل , سهیلا فرجی
    بازدید: 661
    تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز  PDF
    بهاره داورنيا , علي معتمد زادگان , غلامحسن اسدي , عبدالمحمد عابدیان , محمود رضا اویسی پور
    بازدید: 245
    تأثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)  PDF
    مینا اسمعیلی خاریکی , مسعود رضائی , علی معتمدزادگان
    بازدید: 246
    تاثیر غوطه‌وری ماهی کامل و تخلیه شکمی شده قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در عصاره چای سبز بر کیفیت ماندگاری به هنگام نگهداری در یخ  PDF
    بهروز محمدزاده , مسعود رضايي
    بازدید: 290
    استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق  PDF
    محمدرضا امیریوسفی , محبت محبی , فرامرز خدائیان
    بازدید: 271
    تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب  PDF
    سید سهیل امیری عقدایی , مهران اعلمی , امیر دارایی گرمه خانی
    بازدید: 583
    تاثیر شرایط شبیه‌سازی شده معده و روده بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سین‌بیوتیک  PDF
    الناز میلانی , هاجر نعیمی , سید علی مرتضوی , آرش کوچکی
    بازدید: 341
    مدلسازی فرآیند سرخ‌کردن سیب‌زمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم  PDF
    وحید محمدپور کاریزکی , محمد تقی حامد موسویان
    بازدید: 408
    بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشک‌کردن کدو سبز  PDF
    اعظم سراجی , بابک قنبرزاده , محمود صوتی , سارا موحد
    بازدید: 325
    مقایسه ویژگی¬های آنتی¬اکسیدانی عصاره¬ برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو  PDF
    سمیه رضایی ارمی , سید مهدی جعفری , مرتضی خمیری , هومان بیات
    بازدید: 351
    کاربرد پوشش‌های فعال خوراکی بر پایه کربوکسی¬‌متیل‌سلولز حاوی اسید اولئیک و ترکیبات ضد میکروبی برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری تخم¬مرغ  PDF
    شهرام محمدی , بابک قنبرزاده , محمود صوتی , شیوا قیاسی فر , سید حسین جلالی
    بازدید: 325
    اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان  PDF
    رضا اسماعيل زاده کناري , سیده زهرا مهدي پور
    بازدید: 343
    ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین¬بیان در نوشابه پرتقالی  PDF
    زهره کرمی , حبیب الله میرزائی , زهرا امام جمعه , علیرضا صادقی ماهونک , مرتضی خمیری
    بازدید: 354