سایت دانشگاه فردوسی مشهد پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران

فهرست مطالب

  • مقاله پژوهشی فارسی

  • اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب  PDF
    مسعود مظاهري نسب ; محمدباقر حبيبي نجفي ; سيدمحمدعلي رضوي
    بازدید: 511
    بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روش‌های نمک‌زنی و خشک کردن  PDF
    عادله سلیمانی ; محمدجواد وریدی ; علیرضا صادقی ماهونک ; مهدی نصیری محلاتی
    بازدید: 404
    بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم‌چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design)  PDF
    نسرین فرجی ; محمد علیزاده خالدآبادی ; اصغر خسروشاهی اصل ; سهیلا فرجی
    بازدید: 992
    تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز  PDF
    بهاره داورنيا ; علي معتمد زادگان ; غلامحسن اسدي ; عبدالمحمد عابدیان ; محمود رضا اویسی پور
    بازدید: 353
    تأثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)  PDF
    مینا اسمعیلی خاریکی ; مسعود رضائی ; علی معتمدزادگان
    بازدید: 374
    تاثیر غوطه‌وری ماهی کامل و تخلیه شکمی شده قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در عصاره چای سبز بر کیفیت ماندگاری به هنگام نگهداری در یخ  PDF
    بهروز محمدزاده ; مسعود رضايي
    بازدید: 434
    استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق  PDF
    محمدرضا امیریوسفی ; محبت محبی ; فرامرز خدائیان
    بازدید: 389
    تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب  PDF
    سید سهیل امیری عقدایی ; مهران اعلمی ; امیر دارایی گرمه خانی
    بازدید: 936
    تاثیر شرایط شبیه‌سازی شده معده و روده بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سین‌بیوتیک  PDF
    الناز میلانی ; هاجر نعیمی ; سید علی مرتضوی ; آرش کوچکی
    بازدید: 462
    مدلسازی فرآیند سرخ‌کردن سیب‌زمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم  PDF
    وحید محمدپور کاریزکی ; محمد تقی حامد موسویان
    بازدید: 588
    بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشک‌کردن کدو سبز  PDF
    اعظم سراجی ; بابک قنبرزاده ; محمود صوتی ; سارا موحد
    بازدید: 502
    مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو  PDF
    سمیه رضایی ارمی ; سید مهدی جعفری ; مرتضی خمیری ; هومان بیات
    بازدید: 515
    کاربرد پوشش‌های فعال خوراکی بر پایه کربوکسی ‌متیل‌سلولز حاوی اسید اولئیک و ترکیبات ضد میکروبی برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری تخم مرغ  PDF
    شهرام محمدی ; بابک قنبرزاده ; محمود صوتی ; شیوا قیاسی فر ; سید حسین جلالی
    بازدید: 559
    اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان  PDF
    رضا اسماعيل زاده کناري ; سیده زهرا مهدي پور
    بازدید: 463
    ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان در نوشابه پرتقالی  PDF
    زهره کرمی ; حبیب الله میرزائی ; زهرا امام جمعه ; علیرضا صادقی ماهونک ; مرتضی خمیری
    بازدید: 517