1.

Baking-drying kinetics of crisp bread: The influence of bran content and baking temperature

دوره 11، شماره 3، مرداد و شهریور 1394، صفحه 225-235
امیر سالاری؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی

2.

Fatty acid composition, rheological and thermal properties of butter from sheep’s and omega-3 cow’s milks

دوره 13، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 66-79
مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ مهدی کاشانی نژاد

3.

Optimization of textural characteristics of analogue UF-Feta cheese made from dairy and non-dairy ingredients

دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 80-91
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی

4.

اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1387
مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ حامد طلاکار

5.

اثر کشت‌های آغازگر سویه‌مخلوط تجاری بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 مهر 1400
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی

6.

اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا

دوره 6، شماره 4، زمستان 1389
مصطفی مظاهری تهرانی؛ تکتم یاسمنی فریمانی

7.

ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 528-539
سجاد قادری؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی

8.

ارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران

دوره 6، شماره 3، پاییز 1389
مریم رواقی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ احمد آسوده

9.

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی دو سویه لاکتوباسیلوس ایزوله شده از پنیر سنتی متال بر زمان ماندگاری دوغ

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 829-846
سعید افضلی؛ محمد رضا عدالتیان دوم؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ مصطفی مظاهری تهرانی

10.

استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم‌چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن

دوره 7، شماره 2، تابستان 1390
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی

11.

بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا

دوره 6، شماره 3، پاییز 1389
محسن قدس روحانی؛ سید علی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی

12.

بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری

دوره 7، شماره 4، زمستان 1390
مصطفی مظاهری تهرانی؛ سمیرا یگانه زاد؛ نسیم رئوفی

13.

بررسی‌اثرواریته‌وزمان‌نگهداری بر‌ویژگیهای‌فیزیکی‌رب‌گوجه‌فرنگی‌

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1384
محمد رضا عدالتیان دوم؛ منوچهر حامدی؛ سید علی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی

14.

بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه‌های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی

دوره 6، شماره 1، بهار 1389
سید محمد علی رضوی؛ خلیل بهزاد؛ مصطفی مظاهری تهرانی

15.

بررسی تاثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره

دوره 10، شماره 2، تابستان 1393
هادی مهدویان مهر؛ مصطفی مظاهری تهرانی

16.

بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانه های قند با استفاده از شیر آهک

دوره 5، شماره 1، بهار و تابستان 1388
فریده طباطبایی یزدی؛ خلیل بهزاد؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ مصطفی شهیدی نوقابی

17.

بررسی تغییر خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا

دوره 8، شماره 1، بهار 1391
مریم رواقی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ احمد آسوده

18.

بررسی شرایط تولید و خشک‌کردن شیر موز به روش کف پوشی با مایکرویو و بررسی خصوصیات پودر

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 283-296
فاطمه پورحاجی؛ فریده طباطبایی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی؛ مصطفی مظاهری تهرانی

19.

بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 2، تابستان 1393
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ حسن رشیدی

20.

بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو)

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1384
محسن قدس روحانی؛ سید علی مرتضوی؛ سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی

21.

بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوه ای با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 1-12
ام البنین علی زاده گودرزی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ هاشم پورآذرنگ

22.

بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 4، زمستان 1392
نفیسه واحدی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ رسول کدخدایی

23.

بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 719-728
بهزاد ناصحی؛ سید محمد علی رضوی؛ سید علی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی

24.

بهینه‌یابی برهمکنش پروتئین آب پنیر-صمغ دانه شاهی به روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف‌زایی نمونه بهینه

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 437-449
زهرا خلوصی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی

25.

پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن

دوره 15، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 1-12
راحیل رضایی؛ مرتضی خمیری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ مهران اعلمی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.