آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,584
تعداد مشاهده مقاله27,893,361
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,328,904

1.

اثر روش‌های فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیر‌پروتئینی جیره غذایی بر خصوصیات تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای، تولید گاز و تولید پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری نژاد افشاری

دوره 15، شماره 3، مهر 1402، صفحه 333-350
بهمن قربانی؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ عبدالحکیم توغدری

2.

اثر مصرف کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‌های خونی و قوام مدفوع در بزغاله‌های شیرخوار نژاد سیستانی

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 175-187
عبدالحکیم توغدری؛ محمد اسدی؛ تقی قورچی

3.

بررسی سطوح و روش‌های مختلف فرآوری دانه کتان بر عملکرد رشد، قابلیت هضم موادمغذی، فراسنجه‌های خونی و رفتار نشخوار گوسفند

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 13-26
مصطفی حسین آبادی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری

4.

تأثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانه جو بر ابقای نیتروژن، فعالیت آنزیم‌های سلولایتیک، فراسنجه‌های خون و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری نژاد دالاق

دوره 15، شماره 2، تیر 1402، صفحه 169-183
راحله رجبی علی آبادی؛ تقی قورچی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ عبدالحکیم توغدری؛ مختار مهاجر؛ رضا طهماسبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب