آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,473
تعداد مشاهده مقاله56,165,826
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,314,363

1.

اثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پسته

دوره 1، شماره 1، فروردین 1384
معصومه مهربان سنگ آتش؛ هاشم پورآذرنگ؛ سید علی مرتضوی؛ عبدالمجید مسکوکی؛ اشرف گوهری اردبیلی

2.

بررسی پیش‌تیمارهای فراصوت و پوشش‌دهی با صمغ‌های مرو و گزانتان بر کیفیت، ترکیبات فنلی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی زغال‌اخته خشک‌شده به روش فروسرخ

دوره 20، شماره 5، آذر و دی 1403، صفحه 559-572
معین اینانلودوقوز؛ فخرالدین صالحی؛ مصطفی کرمی؛ اشرف گوهری‌اردبیلی

3.

بررسی تأثیرجایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم

دوره 1، شماره 2، مهر 1384
اشرف گوهری اردبیلی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حدادخداپرست

4.

بهینه‌سازی تولید پودر پوره سیب‌زمینی به روش خشک کردن کف‌پوشی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 585-600
عاطفه پورمهدی؛ محبت محبی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ مهدی وریدی؛ محمد رضا صلاحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب