26.

تأثیر شرایط اتمسفر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 546-559
ناصر صداقت؛ قدسیه مرادی؛ سارا خشنودی؛ آرش کوچکی

27.

تأثیر غلظت های مختلف گلیسرول بر ویژگی‌های فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 663-677
لیلا منجذب مرودشتی؛ مسعود یاورمنش؛ آرش کوچکی

28.

تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 847-864
نسیم حسن پور؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی

29.

تاثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 337-350
حبیب جهاندیده؛ مسعود تقی زاده؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ آرش کوچکی

30.

تاثیر شرایط شبیه‌سازی شده معده و روده بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سین‌بیوتیک

دوره 8، شماره 2، تابستان 1391
الناز میلانی؛ هاجر نعیمی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی

31.

مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش داده شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 512-525
حامد مهدویان مهر؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

32.

مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum)

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 116-128
محمدعلی حصاری نژاد؛ سید محمد علی رضوی؛ آرش کوچکی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.