آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,087
تعداد مقالات21,611
تعداد مشاهده مقاله72,997,319
تعداد دریافت فایل اصل مقاله24,774,932

1.

بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 445-457
فروغ محترمی؛ محسن اسمعیلی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ سید مهدی سیدین اردبیلی

2.

مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش)

دوره 4، شماره 2، مهر 1387
زهره دیدار؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ مریم میزانی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ علیرضا قائمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب