آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,536,059
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,638,303

1.

اثر شستشوی گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی‌های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 667-677
نرجس بادفر؛ سید علی جعفرپور؛ مهدی عبدالهی

2.

ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه‌شده از کربوکسی‌متیل‌سلولز و کتیرا

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 88-97
فاطمه طبری کوچکسرایی؛ مسعود رضائی؛ پیمان آریایی؛ مهدی عبدالهی

3.

استخراج آنزیمی پلی‌ساکارید سولفاته از پوست ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شیمیایی، خواص ضداکسیدانی و کارکردی آن

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 725-738
شهاب نقدی؛ مسعود رضائی؛ مهدی عبدالهی؛ مهدی طبرسا

4.

بررسی اثر افزودن نانو رس بر خواص فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی حاوی نانو ذرات دی‌اکسید تیتانیوم

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 27-38
سید مهدی اجاق؛ اکبر وجدان طالشمیکائیل؛ مهدی عبدالهی

5.

تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر کیتوزان/ نانورس جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

دوره 7، شماره 1، فروردین 1390
مهدی عبدالهی؛ مسعود رضائی؛ غلامعلی فرزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب