آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,394,962
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,397,110

1.

بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک‌کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی‌های کیفی کشمش

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 226-238
اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محبت محبی؛ مهدی نصیری محلاتی

2.

تأثیر پوشش‌های خوراکی لیپیدی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 496-507
اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محبت محبی؛ مهدی نصیری محلاتی

3.

تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ‌های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی

دوره 4، شماره 2، مهر 1387
اعظم ایوبی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ مهدی کریمی

4.

جایگزینی شکر با شیره خرما در کیک فنجانی

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 808-819
اعظم ایوبی؛ مهدا پورابوالقاسم


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب