آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,614,295
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,698,819

1.

اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا

دوره 6، شماره 4، دی 1389
مصطفی مظاهری طهرانی؛ تکتم یاسمنی فریمانی

2.

بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی

دوره 16، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 25-35
تکتم یاسمنی فریمانی؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ مریم تات


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب