آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,249
تعداد مشاهده مقاله19,390,426
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,770,349

1.

اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده

دوره 4، شماره 1، فروردین 1387
مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ حامد طلاکار

2.

اثر کشت‌های آغازگر سویه‌ مخلوط تجاری بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی

دوره 17، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 166-153
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی

3.

اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا

دوره 6، شماره 4، دی 1389
مصطفی مظاهری طهرانی؛ تکتم یاسمنی فریمانی

4.

ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 528-539
سجاد قادری؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی

5.

ارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران

دوره 6، شماره 3، مهر 1389
مریم رواقی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ احمد آسوده

6.

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی دو سویه لاکتوباسیلوس ایزوله شده از پنیر سنتی متال بر زمان ماندگاری دوغ

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 829-846
سعید افضلی؛ محمد رضا عدالتیان دوم؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ مصطفی مظاهری طهرانی

7.

استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم‌چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن

دوره 7، شماره 2، تیر 1390
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری طهرانی

8.

بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا

دوره 6، شماره 3، مهر 1389
محسن قدس روحانی؛ سید علی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی

9.

بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 19-34
محمد هادیان؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ محسن قدس روحانی

10.

بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری

دوره 7، شماره 4، دی 1390
مصطفی مظاهری طهرانی؛ سمیرا یگانه زاد؛ نسیم رئوفی

11.

بررسی‌اثرواریته‌وزمان‌نگهداری بر‌ویژگیهای‌فیزیکی‌رب‌گوجه‌فرنگی‌

دوره 1، شماره 1، فروردین 1384
محمد رضا عدالتیان دوم؛ منوچهر حامدی؛ سید علی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی

12.

بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوس‌دار

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 427-450
پریسا پارسا؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ محبت محبی

13.

بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
هادی مهدویان مهر؛ مصطفی مظاهری طهرانی

14.

بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه‌های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی

دوره 6، شماره 1، فروردین 1389
سید محمد علی رضوی؛ خلیل بهزاد؛ مصطفی مظاهری طهرانی

15.

بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانه های قند با استفاده از شیر آهک

دوره 5، شماره 1، فروردین 1388
فریده طباطبایی یزدی؛ خلیل بهزاد؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ مصطفی شهیدی نوقابی

16.

بررسی تغییر خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا

دوره 8، شماره 1، فروردین 1391
مریم رواقی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ احمد آسوده

17.

بررسی شرایط تولید و خشک‌کردن شیر موز به روش کف پوشی با مایکرویو و بررسی خصوصیات پودر

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 283-296
فاطمه پورحاجی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی؛ مصطفی مظاهری طهرانی

18.

بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به‌روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ حسن رشیدی

19.

بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو)

دوره 1، شماره 1، فروردین 1384
محسن قدس روحانی؛ سید علی مرتضوی؛ سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی

20.

بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوه‌ای با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 1-12
ام البنین علی زاده گودرزی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ هاشم پورآذرنگ

21.

بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 4، دی 1392
نفیسه واحدی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ رسول کدخدایی

22.

بهینه‌سازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی

دوره 19، شماره 6، بهمن و اسفند 1402، صفحه 177-195
فائزه حسین الحسن؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ مهدی وریدی

23.

بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولیدشده ازترکیبات لبنی و غیرلبنی

دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 80-91
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی

24.

بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 719-728
بهزاد ناصحی؛ سید محمد علی رضوی؛ سید علی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی

25.

بهینه‌یابی برهم‌کنش پروتئین آب‌پنیر-صمغ دانه شاهی به‌روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف‌زایی نمونه بهینه

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 437-449
زهرا خلوصی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب