آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,087
تعداد مقالات21,647
تعداد مشاهده مقاله74,745,732
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,028,095

1.

اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 299-306
رضا فرهمندفر؛ سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ آرش کوچکی

2.

اثر زمان فراصوت بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی روغن‌های ماهی کیلکا، ذرت و سویا

دوره 20، شماره 5، آذر و دی 1403، صفحه 573-585
رضا فرهمندفر؛ سمانه فرقانی

3.

ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی، فندق، بادام‌زمینی و پسته در طی فرآیند برشته‌کردن

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 357-365
رضا فرهمندفر؛ سمیه سلمانی؛ هدا فهیم

4.

تغییرات رنگ و وزن برش های موز پوشش داده شده با صمغ به: اثر غلظت، دما و مدت انبارداری

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 75-85
رضا فرهمندفر؛ مریم اثنی عشری؛ میلاد امرایی؛ محمد صالحی

5.

خصوصیات شیمیایی و میکروبی سوریمی ماهی کپور نقره‌ای غنی شده با عصاره برگ آویشن

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 127-138
رضا فرهمندفر؛ رضا صفری؛ فهیمه احمدی واوسری؛ تهمینه بخشنده

6.

روش‌های دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین

دوره 18، شماره 6، بهمن و اسفند 1401، صفحه 141-151
رضا فرهمندفر؛ سحر ابوطالب زاده؛ حنانه منیری؛ مسعود کیخوائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب