تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,876 |
تعداد مقالات | 19,735 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,591,899 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,713,361 |
1. | اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری | |
دوره 6، شماره 1، فروردین 1389 | ||
مهسا مجذوبی؛ غلامرضا مصباحی؛ فرناز سریری؛ عسگر فرحناکی؛ جلال جمالیان | ||
2. | ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی روغنهای اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روشهای متفاوت استخراج | |
دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 729-737 | ||
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی | ||
3. | امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی: بررسی تغییرات رنگ خرمای مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی | |
دوره 5، شماره 1، فروردین 1388 | ||
حسن افشاری جویباری؛ عسگر فرحناکی | ||
4. | ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تأثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ | |
دوره 7، شماره 3، مهر 1390 | ||
سارا حسین پور؛ بهناز لایق؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی؛ مهسا مجذوبی؛ نازنین داراب زاده | ||
5. | بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی | |
دوره 8، شماره 4، دی 1391 | ||
حسن افشاری جویباری؛ عسگر فرحناکی؛ مهسا مجذوبی؛ غلامرضا مصباحی؛ مهرداد نیاکوثری | ||
6. | بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کنسانتره آب انار رقم رباب طی دوره نگهداری در دماهای مختلف | |
دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 820-829 | ||
مریم فرهمند؛ محمدتقی گلمکانی؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی | ||
7. | بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت | |
دوره 9، شماره 3، مهر 1392 | ||
سارا حسین پور؛ محمد هادی اسکندری؛ غلامرضا مصباحی؛ شهرام شکرفروش؛ عسگر فرحناکی | ||
8. | بررسی مقایسهای تولید کشمش به وسیله خشککن خورشیدی و سایر روش های خشک کردن | |
دوره 2، شماره 2، مهر 1385 | ||
غلامرضا مصباحی؛ علی اصغر زمردیان؛ مجتبی داداش زاده؛ عسگر فرحناکی | ||
9. | تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روشهای رایج تقطیر آبی | |
دوره 11، شماره 3، مرداد و شهریور 1394، صفحه 236-246 | ||
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی | ||