آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,580
تعداد مشاهده مقاله27,864,260
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,316,351

1.

اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری

دوره 6، شماره 1، فروردین 1389
مهسا مجذوبی؛ غلامرضا مصباحی؛ فرناز سریری؛ عسگر فرحناکی؛ جلال جمالیان

2.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی روغن‌های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش‌های متفاوت استخراج

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 729-737
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی

3.

امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی: بررسی تغییرات رنگ خرمای مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی

دوره 5، شماره 1، فروردین 1388
حسن افشاری جویباری؛ عسگر فرحناکی

4.

ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تأثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ

دوره 7، شماره 3، مهر 1390
سارا حسین پور؛ بهناز لایق؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی؛ مهسا مجذوبی؛ نازنین داراب زاده

5.

بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی

دوره 8، شماره 4، دی 1391
حسن افشاری جویباری؛ عسگر فرحناکی؛ مهسا مجذوبی؛ غلامرضا مصباحی؛ مهرداد نیاکوثری

6.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کنسانتره آب انار رقم رباب طی دوره نگهداری در دماهای مختلف

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 820-829
مریم فرهمند؛ محمدتقی گلمکانی؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی

7.

بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت

دوره 9، شماره 3، مهر 1392
سارا حسین پور؛ محمد هادی اسکندری؛ غلامرضا مصباحی؛ شهرام شکرفروش؛ عسگر فرحناکی

8.

بررسی مقایسه‌ای تولید کشمش به وسیله خشک‌‌کن خورشیدی و سایر روش های خشک کردن

دوره 2، شماره 2، مهر 1385
غلامرضا مصباحی؛ علی اصغر زمردیان؛ مجتبی داداش زاده؛ عسگر فرحناکی

9.

تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روش‌های رایج تقطیر آبی

دوره 11، شماره 3، مرداد و شهریور 1394، صفحه 236-246
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب