آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,607
تعداد مشاهده مقاله28,636,293
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,469,477

1.

ارزیابی تطبیقی تولیدات علمی حوزه علوم و فناوری مواد غذایی ایران با کشورهای ایرلند،‌ ترکیه، مصر، آرژانتین و مالزی‌در پایگاه اطلاعاتیWeb of Science طی سال های 1990-2010

دوره 7، شماره 1، فروردین 1390
هاجر شکرچی زاده؛ نفیسه دهقانپور؛ نفیسه سلطانی زاده؛ مهدی کدیور

2.

افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی‌های کیفی خمیر حاصل از آرد آن

دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 107-127
محیا حسین زاده؛ محمدیار حسینی؛ محمد شاهدی؛ مهدی کدیور

3.

بررسی خصوصیات روغن و ترکیب دانه در تعدادی از لاین‌ها و واریته‌های گلرنگ

دوره 5، شماره 2، مهر 1388
صفورا احمدزاده؛ مهدی کدیور؛ قدرت الله سعیدی

4.

بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 2، شماره 1، فروردین 1385
سید هاشم حسینی پرور؛ جواد کرامت؛ مهدی کدیور؛ الهام خانی پور؛ الناز میلانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب