آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,819
تعداد مشاهده مقاله39,523,954
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,296,089

1.

اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری

دوره 6، شماره 1، فروردین 1389
مهسا مجذوبی؛ غلامرضا مصباحی؛ فرناز سریری؛ عسگر فرحناکی؛ جلال جمالیان

2.

ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تأثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ

دوره 7، شماره 3، مهر 1390
سارا حسین پور؛ بهناز لایق؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی؛ مهسا مجذوبی؛ نازنین داراب زاده

3.

بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی

دوره 8، شماره 4، دی 1391
حسن افشاری جویباری؛ عسگر فرحناکی؛ مهسا مجذوبی؛ غلامرضا مصباحی؛ مهرداد نیاکوثری

4.

بررسی ویژگی‌های ساختاری، ریخت‌شناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 393-404
احمد احتیاطی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی؛ مهسا مجذوبی

5.

تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم

دوره 5، شماره 2، مهر 1388
مهسا مجذوبی؛ نازنین داراب زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب