تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,876 |
تعداد مقالات | 19,735 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,588,268 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,712,598 |
1. | اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری | |
دوره 6، شماره 1، فروردین 1389 | ||
مهسا مجذوبی؛ غلامرضا مصباحی؛ فرناز سریری؛ عسگر فرحناکی؛ جلال جمالیان | ||
2. | ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تأثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ | |
دوره 7، شماره 3، مهر 1390 | ||
سارا حسین پور؛ بهناز لایق؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی؛ مهسا مجذوبی؛ نازنین داراب زاده | ||
3. | بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی | |
دوره 8، شماره 4، دی 1391 | ||
حسن افشاری جویباری؛ عسگر فرحناکی؛ مهسا مجذوبی؛ غلامرضا مصباحی؛ مهرداد نیاکوثری | ||
4. | بررسی ویژگیهای ساختاری، ریختشناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید | |
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 393-404 | ||
احمد احتیاطی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی؛ مهسا مجذوبی | ||
5. | تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم | |
دوره 5، شماره 2، مهر 1388 | ||
مهسا مجذوبی؛ نازنین داراب زاده | ||