آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,404,037
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,400,784

1.

الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین

دوره 18، شماره 6، بهمن و اسفند 1401، صفحه 113-126
بهناز وفانیا؛ میلاد فتحی؛ صبیحه سلیمانیان زاد

2.

بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ

دوره 7، شماره 4، دی 1390
فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ محمد نوشاد؛ احمد احتیاطی؛ میلاد فتحی

3.

بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینه‌سازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 139-151
زینب فرحانی نژاد؛ میلاد فتحی؛ محمد شاهدی

4.

تأثیر برخی ویژگی‌های فرایند بر ویژگی‌های مکانیکی و بافت تصویر هویج سرخ‌شده

دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 340-349
میلاد فتحی؛ سید محمد علی رضوی

5.

ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش توده‌سازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینه‌سازی، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و غنی‌سازی شیر

دوره 19، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 15-31
ستاره رمضانی؛ محمد شاهدی؛ میلاد فتحی

6.

فرمولاسیون پاستیل سیب و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و فعالیت آب

دوره 7، شماره 2، تیر 1390
صفیه خلیلیان؛ محبت محبی؛ میلاد فتحی

7.

کاربرد رس سپیولیت ایرانی در شفاف‏سازی آب‏سیب: تغییرات خصوصیات کیفی طی فرایند

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 1-16
مرضیه میرزاآقایی؛ امیرحسین گلی؛ میلاد فتحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب