آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,406,532
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,533,157

1.

امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب‌پنیر به‌عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 49-60
سهیل امیری؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

2.

بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب

دوره 6، شماره 3، مهر 1389
سهیل امیری؛ مهران اعلمی؛ راحیل رضایی

3.

تأثیر هیدروکلوئید دانه های اسفرزه و ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 307-321
سمیرا شکیبا؛ مرتضی خمیری؛ زید احمدی؛ سهیل امیری

4.

تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
سهیل امیری؛ مهران اعلمی؛ امیر دارایی گرمه خانی

5.

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 34-48
امین رنگریز؛ سید علی مرتضوی؛ مرتضی خمیری؛ سهیل امیری

6.

ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه

دوره 6، شماره 4، دی 1389
سهیل امیری؛ مهران اعلمی؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب