1.

اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 65-78
سیما شمسایی؛ سید محمد علی رضوی؛ بهاره عمادزاده؛ اسماعیل عطای صالحی

2.

بررسی اثر نوع تجمع زنجیره‌ای بر خصوصیات بافتی ژل مخلوط کاپا- یوتا کاراگینان

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 543-559
امیر جاجرمی؛ بهاره عمادزاده؛ رسول کدخدایی

3.

بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار

دوره 6، شماره 4، زمستان 1389
بهاره عمادزاده؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی نصیری محلاتی

4.

بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار

دوره 7، شماره 2، تابستان 1390
بهاره عمادزاده؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی نصیری محلاتی

5.

تأثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 696-706
سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ بهاره عمادزاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.