1.

اثر شستشوی گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی‌های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 667-677
نرجس بادفر؛ سید علی جعفرپور؛ مهدی عبدالهی

2.

ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی‌متیل‌سلولز و کتیرا

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 88-97
فاطمه طبری کوچکسرایی؛ مسعود رضائی؛ پیمان آریایی؛ مهدی عبدالهی

3.

بررسی اثر افزودن نانو رس بر خواص فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی حاوی نانو ذرات دی‌اکسید تیتانیوم

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 27-38
سید مهدی اجاق؛ اکبر وجدان؛ مهدی عبدالهی

4.

تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر کیتوزان/ نانورس جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

دوره 7، شماره 1، بهار 1390
مهدی عبدالهی؛ مسعود رضائی؛ غلامعلی فرزی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.